Home » Aanbod

Aanbod

De sessies zijn in de natuur. De natuur wordt actief betrokken tijdens de coachsessies. Als symboliek inspiratiebron, metafoor en daarnaast krijg je een enorme energieboost. Ik reik handvatten waarmee jij verantwoordelijkheid kan nemen voor jouw eigen geluk en waarin bewustzijn en verandering op natuurlijke manier plaatsvindt.

Klim naar geluk traject

Dit traject bestaat uit circa 5 opeenvolgende sessies van 1½ à 2 uur volgens een effectieve methode waarin we aan de slag gaan met jouw wens/verlangen, zorg of vraag met als doel te klimmen naar jouw geluk. Het tempo bepaal je zelf. Na deelname:

  • Heb je handvatten/ een stappenplan gekregen, voor het realiseren van je verlangen(s).
  • Straal je, ervaar je rust en vrijheid omdat je weet dat jouw keuzes je leiden naar geluk.
  • Ben je in verbinding met jezelf, je innerlijke kracht en wijsheid.
  • Heb je vertrouwen in het leven. Je maakt namelijk keuzes vanuit liefde en vertrouwen.
  • Weet je hoe je negatieve gedachtes en gevoelens ziet als je leermeesters.

Het traject vindt plaats in de natuur in de regio Molenlanden, Rotterdam, Krimpenerwaard en Dordrecht.
Woon je ver weg, ook dan kan ik je coachen. Vraag naar de mogelijkheden, ook middels ‘oortjes’ coach ik jou in de natuur.

Kosten: €747,00

“Als we keuzes maken vanuit intuïtie dan vouwt de weg zich vanzelf.”

BOOST-sessie

Wil je nagaan of je op de juiste weg bent, even de onrust uit je lijf wandelen en of je wilt ontspanning ervaren? Boek dan nu een losse sessie van ongeveer 2 uur en je voelt de energie en liefde weer stromen.

De BOOST-sessie vindt plaats in de natuur in de regio Molenlanden, Rotterdam, Krimpenerwaard en Dordrecht.
Woon je ver weg, ook dan kan ik je coachen. Vraag naar de mogelijkheden, ook middels ‘oortjes’ coach ik jou in de natuur.

Kosten: €147,00

Teamsessie

Hoe fijn is het als je met je team (nog) meer kan gaan verbinden en dat je elkaar beter ziet en elkaar beter gaat leren kennen. Graag maak ik een afspraak voor een intake om je wensen te bespreken. De prijs is afhankelijk van de duur van de opdracht en is op basis van een maatwerkofferte. Voor meer informatie over werkgeluk en mijn aanbod voor werkgevers ga hiervoor naar de werkgeverspagina.

Groepsworkshop – Verbinden met je hart

Tijdens de workshop gaan we kijken wat er tevoorschijn komt als je je meer verbindt met je hart. Geniet van de vertraging, het verstillen en de buitenlucht. Neem een moment voor je (innerlijke) zelf en geniet vooral van het hier en het nu. Ga van je hoofd naar je hart.

Klik hier voor meer informatie over de groepsworkshop.Welke kwaliteiten heb jij van nature?