Ga naar de inhoud
Home » Over mij

Over mij

Leuk dat je er bent. Ik ben Helena, outdoor coach en Reiki Master in hart en nieren, intuïtief en positief.
Ik werk vanuit een liefdevolle houding, maar ook zeker met een vleugje humor.

Fotografie: By Jolanda Photography


Helena; outdoor coach, Lomi Lomi Masseuse en Reiki Master

Vanaf jongs af aan ben ik in de natuur te vinden. Heerlijk vind ik het die rust, het horen van de vogels, de geur van gemaaid gras. In het bos kan ik mijn gevoel ‘horen’ en mijn gedachten ordenen. Ik houd van avontuur en ik ben altijd op zoek naar manieren om te groeien en ontwikkelen. Ik ben oplossingsgericht en ik kan complexe materie naar simpele woorden vertalen.

Met een liefdevolle houding betrek ik als outdoor coach de natuur actief tijdens het coachen, zowel fysiek als online. Dit doe ik vanuit een holistische manier, waarin verbinding en vertrouwen centraal staan. Ik reik handvatten aan waarmee een ander verantwoordelijkheid kan nemen voor haar of zijn eigen geluk en waarin bewustzijn en verandering op natuurlijke manier plaatsvindt.

Sinds maart 2023 ben ik Reiki Master. Met Reiki hoop ik net als met coaching kinderen en mensen goed in hun vel te laten komen. Pijnklachten te verminderen en het zelf helend vermogen te activeren. Jong en oud. Kinderen maar ook volwassenen krijgen dagelijks veel prikkels binnen en dit is soms moeilijk te verwerken. Reiki kan helpen bij de prikkelverwerking en je echt tot rust laten komen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijzelf, mijn gezin en anderen kan helpen. Kies ook voor een zachte vorm van heling.

Met mijn motto ‘waar een wil is, is een weg en als deze er niet is moet je hem zelf graven’ ben ik gaan werken aan mijn eigen klim naar geluk! Nu na de klim geniet ik met volle teugen van het mooiste uitzicht. Tuurlijk heb ik ook periodes die ik wil overslaan, maar nu omarm ik mijn angsten en trek ik er lering uit. De natuur helpt mij hier enorm mee, het zorgt voor ademruimte. Daarom wil ik ook jou de magie van de natuur laten voelen. Het is echt zo heerlijk de natuur, niet zweverig maar je voelt gewoon de kracht en het werkt echt helend.

Wie ben ik verder:

Getrouwd, moeder van Owen en Victoria. Ik ben gecertificeerd Natuurcoach, heb ik Mijn Reiki Master gehaald en ben ik Reiki Teacher. Ook mag ik sinds 2023 heerlijke en helende Lomi Lomi massages geven. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen afgerond zoals, Acceptance and Commitment Therapy (gedragstherapie) , hbo-verpleegkunde, cursus klankschalen, opleiding tot jeugdverpleegkundige, zorginformatica en dierenverzorging.

Als HBO-verpleegkundige heb ik gewerkt in het werkveld, thuiszorg, acute psychiatrie en als jeugdverpleegkundige bij de jeugdgezondheidszorg. Wat ik belangrijk vind in de zorg voor jeugdigen en volwassenen is een veilige ruimte creëren, te luisteren, open vragen te stellen en het belangrijkste: niet oordelen.

Als coach, Reiki Master/Teacher en masseuse komen al mijn kwaliteiten en talenten samen. Ik geef jouw inzichten in je patronen, overlevingsstrategieën en weet je waarom je dingen doet zoals je ze doet. Ik laat je op een natuurlijke manier verbinden met je gevoel en hart. Mijn diensten zijn gericht om jouw te ondersteunen en helpen op weg naar geluk. Harmonie brengen in lichaam en geest, dat is waar ik voor sta!

Ik kijk er naar uit om je te helpen. Ook voor jou is er een weg naar geluk!