Meteen naar de inhoud
Home » Reiki-cursus

Reiki-cursus

Activeer het zelfhelend vermogen
van jezelf en een ander

Fotografie: By Jolanda Photography

Altijd al Reiki behandelaar willen worden?
Dit is je kans. Klim naar geluk biedt meer dan alleen een inwijding.

Reiki:
Deze eeuwenoude techniek is een vorm van therapeutisch energiewerk dat je energetische lichaam aanpakt en blokkades op verschillende niveau oplost. Anders dan fysieke massagetechnieken die lichamelijke knopen en spanningen aanpakken, zijn Reiki behandelingen geschikt voor iedereen die een groter emotioneel of mentaal welzijn wil bereiken.

– Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam;
– Reiki heft blokkades op en zorgt voor een diepe ontspanning; en
– Reiki zorgt voor evenwicht op de gebieden; lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Tijdens deze cursus wordt niet alleen de inwijding gegeven maar je krijgt ook voldoende informatie over Reiki zelf, de richtlijnen, behandelingen en overige informatie. Cursus in kleine groepjes (2-4 deelnemers) omdat jouw ontwikkeling centraal staat.

Reiki een cadeau voor het leven

Cursus Reiki 1

Agenda:
1-daagse cursus:
– Zondag 10 sept | 9.30 – 16.00 uur | Streefkerk (vol)
– Donderdag 2 nov | 9.30 – 16.00 uur | Streefkerk
– Zaterdag 6 jan | 9.30 – 16.00 uur | Streefkerk €157,-

Aantal deelnemers 2-4
Prijs €137,- i.p.v. €157,-
Vanaf 1 januari 2024 wordt de prijs; €157,-

Deze cursusdag bevat onder andere:
– Handboek
– Geschiedenis Reiki Usui
– 4x Reiki inwijdingen
– Richtlijnen Reiki mens en dier
– Uitleg en oefenen zelf-, tafel- en stoelbehandeling
– Basisinformatie over Chakra’s en de aura
– Certificaat deelname

Inclusief thee en water, lunch en versnaperingen.

Reiki 3

Met liefde kondig ik aan dat mijn unieke Reiki 3 cursus, waarin we de magie van de natuur en Reiki samenbrengen, beschikbaar zal zijn vanaf 1 januari 2024. Deze cursus is een creatie vol passie, zelfliefde en verbinding. Ik kan dan ook niet wachten om deze liefdevolle reis met jullie te delen. Tijdens deze cursus speelt de natuur een belangrijke rol. De natuur en Reiki delen namelijk een diepgaande overeenkomst. Beiden zijn bronnen van onvoorwaardelijke liefde, verbinding, wijsheid en helende energie.

Tijdens deze cursus zullen we dieper ingaan op de natuurlijke cycli en elementen van de natuur. En leer je hoe je deze kunnen verbinden met de Reiki-energie. Je zult zowel de magie van Reiki als van de natuur ervaren.

Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze bijzondere reis, waarin liefde en innerlijke rust samenkomen. Een mooie stap in jouw persoonlijke groei en naar geluk.

Geen Reikicursus bij:
– Pacemaker. Door een Reiki-behandeling kan het ritme van de pacemaker worden verandert.
– Botbreuken. Er kan geen Reiki plaatsvinden bij een botbreuk die nog gezet moet worden. Indien het bot gezet is, is het geen probleem.
– Psychoses, bipolaire stoornissen en schizofrenie. Reiki heeft namelijk invloed op het zelfhelend vermogen en dit heeft dus effect op de bloedspiegel ofwel medicijnspiegel.
– Diabetes mellitus. Door Reiki kan de insulineproducerende alvleesklier weer actiever worden vooral bij meerdere behandelingen. Hierdoor kan de insulinespiegel door de via tabletten of injecties ingenomen extra insuline dusdanig hoog worden dat er nare klachten optreden. Daarom is het raadzaam om vóór en ná de Reiki-behandeling de bloedsuikerspiegel te meten.
-Transplantatie en medicatie ter onderdrukking van het immuunsysteem. Reiki versterkt het immuunsysteem. Indien er sprake is van anti-medicatie die het immuunsysteem onderdrukt dan is een Reiki-behandeling niet gewenst. Er bestaat een kans dat de werking van deze medicatie wordt afgebroken door Reiki.

Daarnaast geldt: bij twijfel niet doen of overleggen met de behandelende arts.

Aanmelding Reiki-cursus
Middels mijn contactformulier onder tabblad contact op mijn website kun je je aanmelden voor een Reiki-cursus. Met je aanmelding verklaar je akkoord te gaan met het privacybeleid en algemene voorwaarden. Inclusief de Specifieke algemene voorwaarden voor Reiki-behandelingen.