Ga naar de inhoud
Home » Reiki

Reiki

Voel een diepe ontspanning
Kom tot jezelf

Fotografie: By Jolanda Photography

Wat Is Reiki?

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze en een zachte vorm van heling.
Reiki kan blokkades opheffen die ontstaan zijn door fysieke en emotionele trauma’s, groot en klein. Rond deze blokkades kunnen pijn, ziekte en disbalans ontstaan. Je kunt een Reiki-sessie vergelijken met een tankbeurt. Je gaat weer energie opladen van wat er op dat moment nodig is voor jou op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te bestaan. Iedereen beschikt over deze energie. Iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Dit noem je ook wel het principe van resonantie. Positieve gedachten trekken positieve gebeurtenissen aan, angst trekt angst aan, liefde trekt liefde aan, etc.
Geef energie aan datgene wat je wilt en wie je wilt zijn.

Reiki en religie
Doordat Reiki geen religie is kan het worden beoefend door mensen van alle religieuze of niet-religieuze achtergronden. 
Reiki vereist niet dat iemand zijn religie opgeeft of zijn spirituele overtuigingen op enige wijze verandert om het te beoefenen of te ontvangen.

Klim naar geluk is gecertificeerd Reiki Master & Teacher

Wanneer je een behandeling kiest voor jezelf of je volgt een cursus Reiki-Usui dan ben je bij Klim naar geluk op het goede adres.
Ontspanning en een fijne energie zorgen ervoor dat je bij Helena snel op je gemak voelt.